Моя дитина – онлайн журнал для сучасних батьків Сайт для батьків та майбутніх мам. У вас є питання про материнство, виховання дитини чи підготовку до пологів? Ми маємо відповіді на все! Купа практичних порад та відгуків від реальних мам. Що зробити обов'язково, а чого краще не робити – ми підкажемо. Моя Дитина – портал успішних мам в Україні!
UA
RU
[artlabel id="202046"]
Мама

Молитви за сина українською

0
У тривожні часи, у часи хвороби та перед кожним новим починанням наших дітей материнське серце не знаходить собі місця. Ці молитви �

У тривожні часи, у часи хвороби та перед кожним новим починанням наших дітей материнське серце не знаходить собі місця. Ці молитви допоможуть заспокоїтись матері та вберегти свого сина від негараздів.

молитви за сина, молитви українською, українські молитви

Джерело: Instgaram@super_mama737

Молитися краще за все кожного дня, а не лише тоді, як щось трапляється чи ось-ось має трапитись. Це допоможе вам гармонійніше поводись у стосунках із сином, сприятиме вашому порозумінню. Окрім того, ви відчуватимете, що вищі сили бережуть вашого сина навіть тоді, коли ви не поруч і не можете вплинути на ситуацію.

Молитва за сина

Молю тебе, о милосердний Боже!  Прости мені гріхи мої.  Немає нічого мені ближче і дорожче  Твоєї всепоглинаючої любові.


Не за себе прошу – молю про сина:  Пошли йому достаток і спокій,  нехай стане справжнім він чоловіком, коли увійде в законний вік свій.

Спаси його від заздрості і злоби, за нерозумність суворо не карай. І в цьому світі, грішному, турботою своєю не покидай. Амінь.

Молитва, що вбереже сина від впливу поганих людей

Господи Боже, навчи сина мого в людях розбиратись. Мудрість дай йому пізнавати людей, які чисті своїми помислами. Приведи мого сина до людей, які допоможуть йому істинним шляхом йти і Господу Богу служити.

молитви за сина, молитви українською, українські молитви

Джерело: Instagram @kseniasibir

Молитва про сина Господа Бога

Дорогий Господь Бог, я приходжу до Тебе в ім’я Твого Сина, Ісуса Христа, і прошу Тебе за сина свого (ім’я). Вилікує його рани, помаж Своїм дорогоцінним єлеєм, і дай у серце сина мого (ім’я) Твій Божественний світ і Твою любов, щоб серце його не стала тяжкою, бережи його у своїй руці і веди за життєвими дорогами, навчаючи і наставляючи, як вести себе в складних ситуаціях, дай Твою Божественну мудрість і наповни серце любов’ю до світу гине, бережи від усякої згубною виразки, помаж його Своєю дорогоцінною кров’ю. Я вірю всім серцем, що Ти завжди поруч і допомагаєш подолати труднощі. Дякую, Отче, за Твою любов і милість. Амінь.

Молитва для захисту сина від негараздів

Господи Всемогутній! Даруй моєму синові Божу благодать. Нехай усі негаразди його обходять стороною.

Молитва до Богородиці

Богородиця пречиста! Любов’ю своєю святою захисти слугу (ім’я). Стоячи біля престолу Господа нашого Ісуса Христа, випроси для нього благословення і турботи. Нехай шлях його буде угодний Господу. Нехай виконує заповіді Його, працями своїми прославляючи Бога! Амінь!


Мнение редакции может не совпадать с мнением автора статьи.

Использование фото: П.4 ст.21 ЗУ "Об авторских и смежных правах - "Воспроизведение с целью освещения текущих событий средствами фотографии или кинематографии, публичное сообщение или сообщение произведений, увиденных или услышанных во время таких событий, в объеме, оправданном информационной целью."

Телеграм канал





Метки:
молитви
Понравилась статья? Оцените:
12345 (2 оценок, среднее: 3,50 из 5)
Загрузка...
Комментарии
  • На сайте
  • Отзывы в Facebook

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Наши проекты